OM OSS

Embedded Skills är det personliga bemannings- och rekryteringsföretaget inom inköp och supply chain som sätter människan i centrum. Vår ambition är att se potentialen i varje människa - bortom det uppenbara CVt. Och du vet ju redan att rätt person på rätt plats kan skapa underverk för dig och ditt team. Vi vill att du som chef ska få tillgång till talangfulla och målinriktade medarbetare, samtidigt som människor får möjligheten till nya utmaningar på utvecklande konsultuppdrag eller tjänster som nyckelpersoner eller chefer inom våra fokusområden inköp och supply chain.

Vi ger våra fantastiska kunder möjligheten att möta begåvade och motiverade människor som stärker din organisation antingen som driftiga bemanningskonsulter, interimslösningar, eller stabila rekryteringar. På så vis kan du och ditt team lättare nå era mål - och göra skillnad. Vi ger också dig som är mellan jobb en möjlighet till smidig karriärutveckling. Med oss kan du stärka dina kompetenser genom att hitta nya, givande och spännande utmaningar i arbetslivet. Tillsammans skapar vi en plattform som ger dig en hållbar utveckling i din karriär.

Möt våra medarbetare

Vi är energiska, lyhörda och kunniga och har alla lång erfarenhet från linje- och chefsroller i olika branscher och storlekar på företag. Vi förstår därför vad du och ditt team behöver. Och om du inte riktigt vet det själv hjälper vi dig att hitta en lösning. 

Porträtt av Angela Toscano

ANGELA TOSCANO

Om du söker bemanningsuppdrag som konsult hos oss eller om du är uppsagd eller varslad och behöver gå vidare i ditt arbetsliv är det mig du ska prata med. Eller är du bara nyfiken hur det går till att arbeta som konsult under en period i ditt liv. Tillsammans med dig blir vi ett team du & jag inför ditt nästa steg att söka som dig inom bemanning till flertalet av våra kunder. Jag har ett bra öga för den enskilde individens förmåga och kompetens samt jag ser bakom det som står i ditt CV. Tidigare arbetade jag många år med inköp & logistik från retail/mode till industrin. Min energi och intresse för komplexa processer och förmåga att bygga starka team i kombination med människokännedom skapar goda resultat hos våra kunder

REBECCA ANCKER

Det är mig du ska prata med om du behöver hjälp med bemanning eller rekrytering av chefer samt nyckelpersoner inom inköp eller supply chain. Jag har arbetat med inköpsfrågor i linjepositioner hos globala storföretag och som managementkonsult i olika konsultuppdrag för ledande företag.  Är också utbildad inom teamutveckling och ledarskap samt är diplomerad samtalscoach. De senaste tio åren har jag kombinerat min erfarenhet från verksamhet och affärer med att hjälpa våra kunder att hitta rätt tillfällig kompetens i bemanningsuppdrag samt rekrytering av duktiga chefer och medarbetare.

Rebecca Ancker
Porträttbild Iréne Nilsson

Iréne Nilsson

Jag hjälper dig när du vill rekrytera eller bemanna inom logistik, operations och supply chain. Som erfaren senior rekryteringskonsult har jag ett gediget nätverk av konsulter, specialister och chefer inom dessa områden. Innan jag började med rekrytering för ca tio år sedan, verkade jag drygt 20 år inom logistikbranschen, både i operativa roller och som chef. Det gör att jag förstår de krav och utmaningar dessa roller ofta står inför och gör att jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen till din organisation och team.

MARGARETA OLSSON

Jag är ansvarig för våra samarbetspartners som tillhandahåller uppdrag från många stora svenska företag. Jag är lösningsorienterad, ser kompetensen och möjligheterna hos kandidaterna och matchar dessa med uppdragen. Är du intresserad av att arbeta som konsult, få chansen att arbeta på olika arbetsplatser för att se var du kan blomstra, kontakta mig. Jag har tidigare arbetat med försäljning och marknadsföring, ser möjligheterna hos individen för att matcha med våra kunders önskemål.

Porträtt av Margareta Olsson

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av att rekrytera eller bemanna inom inköp eller supply chain till ert företag? Kontakta oss nedan.

Är du kandidat? Klicka här!

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.
HITTA OSS
WeWork c/o Embedded Skills United AB Regeringsgatan 29, 111 51 Stockholm, Sweden
KONTAKT
info@embeddedskills.se
+46 8 29 83 00
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.